RESTAURANT

14

31

POP-UP RESTAURANT

OKTOBER

DECEMBER

/

BITES

Oester . yoghurt . mierikswortel - 2.5 ps

Soes . Gruyère . zwarte truffel - 9.5
Gerookte entrecôte - 10.5
Brioche . paling . kers - 12.5
Flatbread . tomaat . burrata - 9.5
Toast cannibale - 8.5

DRIE GANGEN MENU 37.5

Brood & boter

Hamachi . citrus . jalapeño 
BBQ sla . groene kruiden . hang op 
Gras lam . prei . amandel 

 

EXTRA TUSSENGERECHT 17.5 pp
BBQ tarbot . vin jaune . paddenstoel 

 

UPGRADE HOOFDGERECHT (500GR to share) 52.5
Holstein dry aged Ribeye **
coeur de boeuf . radijs . beurre noisette

DESSERTS

Drie soorten kaas - 12

Flan karamel - 9.5
Vijgenblad ijs . groene appel . meringue - 11.5
BBQ flatbread . vanille . zwarte bes . zuring - 10.5